20.09.2020 / 15:43


Wij over onsOnze filosofie


Onze filosofie
Techniek voor watercultuur

Reeds in de oude Egyptische en Chinese culturen begonnen mensen om water met technische hulpmiddelen om te leiden en te behandelen, te filtreren en te verfijnen.


Tegenwoordig is de waterbehandeling hoogontwikkeld en uit ons leven niet meer weg te denken. JUDO is pionier en baanbrekend binnen deze technologie in de 20e eeuw.
De hoge kunst van de waterzuivering door ons bedrijf wordt geleid door een bijzondere filosofie. Deze spant de boog tussen een succesvol verleden en de technische en maatschappelijke uitdagingen van de toekomst.

Het drinkwater-zuiverheidsgebod verplicht
Niet alleen de aansluiting op de verzorgingsleidingen van de waterleidingbedrijven, maar ook het veilige en hygiënische transport in het gebouw bepalen de kwaliteit van ons dagelijks water. De medewerkers en managers van JUDO achten zich verantwoordelijk zowel voor het zuiver houden, de hygiëne en veiligheid van watersystemen.
Wanneer de beste standaards voor lopend goed water bereikt zijn; wanneer het ongestoord en beschermd kan stromen, veilig bij ieder tappunt aankomt alsmede zijn hoge kwaliteit behoudt, ontstaat er watercultuur.


Technik für Wasserkultur

Waar mensen leven en werken, is watercultuur belangrijk.
Impressum: © JUDO Waterbehandeling GmbH
All rights reserved. Bescherming van persoonlijke.
Webmaster: Timo Weisshaar
powered by JUDO - Version 6.2.7.0

Waarom waterzuivering?
Water is de basis van al het leven op aarde. Met name echter het beperkte drinkwater is voor ons van groot belang...
Link...
Wat te doen bij roest, bruin water?
De waterleidingfabriek levert een hygiënisch onberispelijk drinkwater. Op het traject van de waterleidingfabriek echter laten korstvormingen los en komen in de waterleiding terecht. Evenmin kan worden vermeden dat door werkzaamheden aan het openbare leidingnet verontreinigingen in het drinkwater ontstaan. De gevolgen hiervan zijn u bekend. Er ontstaat bruin water, storingen aan afsluit- en regelorganen, de waterkranen druipen...
Link...
Wat te doen bij kalk?
Het met afstand grootste gedeelte van het drinkwater wordt in de moderne huishouding voor lichaamsverzorging, bad- en douchewater, water voor vaatwas- en wasmachines en voor de diverse reinigingswerkzaamheden gebruikt...
Link...
GEJUWELEERD WATER – bron van nieuwe energie en levenskracht
Van fris, levendig bronwater te kunnen genieten, is een zeer aangename voorstelling. Ons drinkwater uit de waterleiding houdt zich aan alle wettelijke grenswaarden, maar door het transport – het stromen in wijd vertakte, dikwijls oude buisleidingsystemen – heeft het vele van zijn oorspronkelijke eigenschappen verloren...
Link...